Seurakuntavaalit 2022 valitut

Seurakuntavaalit järjestettiin 20.11.2022 ja SDP Kokemäellä oli 5 ehdokasta. Ehdokkaista 3 valittiin valtuustoon ja 2 varalle!

Jorma Haapanen, eläkeläinen, varalla

Olen Jorma Haapanen. Perheeseeni kuuluu vaimo, kaksi aikuista lasta ja viisi lastenlasta. Harrastan liikuntaa, kodin ja mökin hoitoa sekä metsästystä. Olen ehdokkaana sillä olen ollut kirkkovaltuustossa ja kirkkoneuvostossa aikaisemminkin tekemässä tärkeitä seurakunnan yhteisiä päätöksiä. Koin tehtäväni tärkeäksi, sillä seurakunnan asiat ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Siksi olen ehdokkaana uudelleen. Minulta löytyy kokemusta myös kaupungin luottamustehtävistä, joissa olen edelleen mukana

Sanna Kuhlman, sairaanhoitaja (AMK), työsuojeluvaltuutettu, valitaan

Olen Sanna Kuhlman 45v. Satakunnan sairaanhoitopiirissä Satasairaalan päätoiminen työsuojeluvaltuutettu. Taustakoulutuksiltani olen sairaanhoitaja (AMK) ja työnohjaaja. Asun Kokemäellä ja perheeseeni kuuluu kaksi poikaa, 14v ja 11v.    

Luottamustehtäviä:

– Kaupunginvaltuutettu

– Sivistys- ja hyvinvointilautakunnan puheenjohtaja 

– Hyvinvointialueen varavaltuutettu

– Hyvinvointialueen turvallisuus- ja varautuminen lautakunnan jäsen

Seurakunta on merkittävä yhteiskunnan hyvinvoinnin tukipilari. Perheet, yksinäiset ja vähempiosaiset saavat apua seurakuntamme toiminnan kautta. Ehdokkaaksi seurakuntavaaleihin lähdin, koska haluan olla tukemassa näitä toimintoja. Minun seurakuntani on avoin suvaitsevaisuudelle, kohtaamiselle ja samanarvoiselle läsnäololle.

Seurakuntamme vahvistaa yhteisöllisyyttä.

Seurakunnan on oltava kirkon arvojen mukainen

työnantaja.

Pauli Perttula, opettaja, valitaan

Terve! Olen Perttulan Pauli Peipohjasta.

Ikää on kertynyt 61 vuotta ja ammatiltani olen matemaattisten aineiden opettaja. Syntyperäisenä kokemäkeläisenä koen Kokemäen asiat tärkeiksi. Peipohjan kyläyhdistyksen kautta niihin on pystynyt vaikuttamaan paremmin kuin yksittäisenä kuntalaisena. Yhteisistä asioista välittäminen sai minut lähtemään myös mukaan kunnallispolitiikkaan viime vuonna ja tästä syystä olen tällä hetkellä sivistys- ja hyvinvointilautakunnan jäsen. Kotiseuturakkauteen ja vanhan perinteen vaalimiseen kuuluu, että kolmisen vuotta sitten perustin Wanhaa Peipohjaa-ryhmän Facebook-ympäristöön.

Ja samasta syystä olen nyt ehdokkaana seurakuntavaaleissa. Ei ole ollenkaan samantekevää mitä Kokemäellä tai Kokemäestä puhutaan. Jo vuosia olen kuntalaisena ollut hämmentynyt siitä julkisuudesta, jolla Kokemäen seurakunta on ollut tiedotusvälineissä. Se ei todellakaan ole ollut meille kokemäkiläisille parasta pr-toimintaa. Uskon ja toivon, että seurakunnan asiat saadaan järjestykseen ja siinä prosessissa haluan olla mukana. Kunnallisvaaleissa käytin sanontaa Sovulla ja sydämellä. Niitä käyttäen olen tottunut toimimaan työelämässä ja harrastuksissa.

Ollaan yhteydessä.

Janne Savolainen, sähköasentaja/muusikko, valitaan:

Kaikessa päätöksenteossa tulee arvostaa ja ottaa huomioon muiden mielipiteet.

Yhteistyö ja asioista avoimesti keskusteleminen muiden kanssa on mielestäni oikeanlaista päätöksentekoa.

Sanon aina mielipiteeni ja tyhjää äänestäminen ei sovi minun arvoihini.  Olen kahden pienen lapsen (10v. ja  6v. ) perheenisä Kokemäen Penttilänniemestä. Perheeseeni kuuluu myös sairaanhoitaja-vaimoni Hanna, sekä 2 pirteää mäyräkoiraa.

Arkiaamuisin suuntaan Harjavallan Suurteollisuuspuistoon, jossa toimin sähkötöidenjohtajana, sähköautomaatioasentajana, työntekijöiden luottamusmiehenä sekä varatyösuojeluvaltuutettuna.

Viikonloppuisin muusikon työni vie minut musisoimaan jonnekin päin Suomea.

Luottamustoimet ovat minulle tuttuja. Olen toiminut mm. kaupunginvaltuutettuna,  nyt toimin varavaltuutettuna ja kaupunginhallituksen varajäsenenä.

Myös myös muut luottamustoimet ovat minulle tuttuja jo vuodesta 2008;

Olen toiminut kaksi kautta vapaa-aika – ja kaksi kautta sivistyslautakunnassa (entinen kasvatus -ja opetuslautakunta ), jossa olin viime kaudella puheenjohtajana ja tällä kaudella luottamushenkilönä.

Olen kokenut minulle osoitetut kaikenlaiset luottamustoimet tärkeiksi ja mieluisiksi.

Taimi Valtanen, eläkeläinen, varalla:

Olen Risteellä asuva aktiivinen eläkeläinen. Olen myös Kokemäen eläkkeensaajien puheenjohtaja. Nykyinen seurakunnan luottamustehtäväni on diakoniatyön johtokunta. Diakonia, auttamistyö on kirkon tärkeä tehtävä. Kyky tehdä yhteistyötä ja kanssaihmisten kunnioitus luovat pohjan hyvin toimivalle seurakunnalle.